top of page

VERHUISLIFT HUREN? PROFESSIONEEL VERHUIZEN OP EEN VLOTTE MANIER!

Logo verhuislift

HUUR EEN PROFESSIONELE VERHUISLIFT MET BEDIENER

Doe een beroep op de diensten van Mega Liftexpress in Geel als u een flexibele en budgetvriendelijke oplossing nodig heeft om uw huisraad naar boven te brengen. U kan onze verhuislift huren aan een onovertroffen prijs.

U betaalt enkel voor de uren waarin de gehuurde verhuislift voor uw deur staat. Wij rekenen geen kosten voor onze verplaatsing en we verplichten u ook niet om de lift voor een minimumperiode te huren. U wordt daarnaast geholpen door een deskundige medewerker die de bediening van de lift verzorgt en ook uw voorwerpen er zorgvuldig op plaatst. We vragen u wel vriendelijk om de kosten na de werken contant aan de chauffeur te betalen.

VERHUISLIFT HUREN AAN ONOVERTROFFEN PRIJS

Één van onze troeven bij Mega Liftexpress te Geel is de prijs.  Onze flexibele en professionele verhuisliften zijn te huur aan zéér gunstige tarieven. Neem daarom snel contact op en ontdek welk voordeel u met onze diensten kan bekomen.


Wij zijn actief in regio Kempen, Limburg en Vlaams-Brabant rond: Aarschot, Beringen, Diest, Hasselt, Herentals, Geel, Leuven, Mol en Turnhout en verder! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Tijdig op voorhand de lift reserveren is handig, maar ook opdrachten die korter op de bal zijn, kunnen wij altijd inplannen indien de datum nog niet besproken is. Contacteer ons hier voor meer informatie!

Professioneel verhuizen op de goedkoopste manier!

bottom of page