Professioneel verhuizen op een vlotte manier!

Huur een professionele verhuislift met bediener

Doe een beroep op de diensten van Mega Liftexpress als u een flexibele en budgetvriendelijke oplossing nodig heeft om uw huisraad naar boven te brengen. U kan onze ladderlift huren aan een onovertroffen prijs.

U betaalt enkel voor de uren waarin de verhuislift voor uw deur staat. Wij rekenen geen kosten voor onze verplaatsing en we verplichten u ook niet om de lift voor een minimumperiode te huren. U wordt daarnaast geholpen door een deskundige medewerker die de bediening van de lift verzorgt en ook uw voorwerpen er zorgvuldig op plaatst. We vragen u wel vriendelijk om de kosten na de werken contant aan de chauffeur te betalen.

Rol zelf de mouwen op

Daarnaast kan u bij Mega Liftexpress ook beroep doen op een verhuislift zonder bediener. Als u op eigen kracht uw spullen kan verhuizen en bekend bent met de aansturing van een ladderlift, dan kan u nog meer kosten uitsparen door een beroep te doen op onze liftdienst zonder chauffeur.


Wij zijn actief in de verre regio rond: Aarschot, Beringen, Diest, Hasselt, Herentals, Geel, Leuven, Mol en Turnhout en verder! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Tijdig op voorhand de lift reserveren is handig, maar ook opdrachten die korter op de bal zijn kunnen wij altijd inplannen indien de datum nog niet besproken is.

Professioneel verhuizen op de goedkoopste manier!